BILVÅRDSTJÄNSTER

Glasförseglingen

GLASFÖRSEGLING

Glasförseglingen ger ett långtidsskydd för bilrutorna och får regndroppar att stötas bort från ytan.

Rutorna blir lätt att hålla rena och sikten ökar dramatiskt och du slipper suddig vy vid regn och snöväder. En ökad trafiksäkerhet utan ljusreflexer vid nattkörning.

Fälgförseglingen

FÄLGFÖRSEGLING

Fälgen är bilens mest utsatta del. Den utsätts för extrema påfrestningar och blir snabbt smutsig av bilens bromsdamm.

Med en keramisk försegling håller sig fälgarna rena och snygga under lång tid. Fälgen blir även mycket lätt att tvätta eftersom smuts inte fastnar lika lätt, vilket också är bra för miljön.

textilbehandling

TEXTILBEHANDLING

Det osynliga skyddet som ger en fräsch och snygg interiör.

Bilen kan bibehåll sin originalklädsel, utan överdrag, och få ett osynligt skydd. Förseglingen lägger sig som en film över textilierna och bildar en avstötande yta. Om olyckan är framme torkar man lätt bort spill och kladd med en fuktad duk.

skinnbehandling

SKINNBEHANDLING

Bevarar ytskiktet och motverkar torka och sprickor.

Läderklädsel kräver särskild uppmärksamhet och omtanke redan från början. Det naturligt porösa materialet suger upp smuts och kan med tiden få sprickor om det inte behandlas i tid. Läderklädseln rengörs föst med ett anpassat medel för borttagning av fläckar och ingrodd smuts. När skinnet sedan är torrt appliceras och masseras skyddet varsamt in i lädret. Behandlingen bör göras en gång per år.

lyktglasbehandling

LYKTGLAS
BEHANDLING

Bilens lyktglas är oftast gjutna i olika akrylatmaterial, som med tiden kan bli svårt nedmattade.

Upprepad tuff behandling med t.ex. petroleumbaserade avfettningar samt UV-strålning gör på sikt att materialets yta blir grumlig.

Vi slipar ner och polerar upp bilens lyktglas så att de återfår sin klarhet. Därefter lägger vi på en försegling som skyddar ytan från fortsatt nedbrytning.

ac-rengöring

AC-RENGÖRING

Allergiframkallande BAKTERIER och MÖGEL trivs alldeles utmärkt i den fuktiga miljön i luftkonditioneringsaggregat.

Med tiden får din AC en unken doft och sprider mögelsporer och bakterier ut i kupén. Ibland kan även pollen sätta sig i AC-systemet. Med vår rengöring får vi bort detta vilket passar ypperligt till er som är känsliga mot pollen.

Låt oss rengöra ditt AC-system från 99,9% av alla bakterier, så att din bil doftar frisk luft igen och att alla som sitter i bilen kan må bra av den luft de andas.

ozonbehandling

OZONBEHANDLING

Detta är en behandling som tar bort olika sorters dofter ex cigarettrök, djurlukt m.m. Innan behandling, kemtvättar och rengör man oftast hela bilen.